Przedstawiam Wam dzisiaj pomysł na danie, które proponowałam wszystkim planującym zajadanie tłuściutkich, słodziutkich pączków w Tłusty Czwartek ;) Coś lekkiego na szybko.
Składniki:
Marchew - 100 g (1 średnia sztuka)
Kapusta pekińska - 20 g (kilka łyżek)
Kukurydza konserwowa - 30 g (2 łyżki)
Wartość odżywcza:
Podoba mi się :-) lubię takie fajne i lekkie dania :-)
OdpowiedzUsuńEkspresowa przekąska ;)
UsuńMy mieliśmy duże wyrzuty sumienia po Tłustym Czwartku więc cały weekend był na marchewce i sałacie.
OdpowiedzUsuńHehe, no i prawidłowo ;)
UsuńZamiast kukurydzy byśmy dodały groszek albo fasolę, bo akurat kukurydzę lubimy najmniej :P Prosty, szybki i smaczny miks :)
OdpowiedzUsuńO tak z fasolką też jak najbardziej lubię :)
UsuńBardzo apetyczne, kolorowa i do tego zdrowa. Wygląda przepysznie, a do tego łączy wszystko co lubię :)
OdpowiedzUsuńO tak, samo zdrowie :)
UsuńSzybko, zdrowo i smacznie:)
OdpowiedzUsuń:)
UsuńGenialny pomysł, smacznie i jak zdrowo!
OdpowiedzUsuńDzięki Vela :)
UsuńPycha, ją robię z marchwi i cukinii!
OdpowiedzUsuńO jak najbardziej. Ale cukinii nie kupuję teraz, jedynie w sezonie :)
UsuńPycha, ją robię z marchwi i cukinii!
OdpowiedzUsuńŚwietny pomysł :D
OdpowiedzUsuń:)
UsuńMyślałam, że to makaron...ale ładnie :)
OdpowiedzUsuńA taki psikus ;)
UsuńTak pocięta marchew wygląda bardzo fajnie :)
OdpowiedzUsuńSamo zdrowie i tak cudnie podane:)
OdpowiedzUsuńPysznie Ewelina!
OdpowiedzUsuń